Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Přikryl jel z porodnice rovnou na zápas a "užil" si porážku se Spartou

Praha - Mladoboleslavského fotbalistu Tomáše Přikryla čekal v neděli rozporuplný den. Dopoledne prožil nejkrásnější chvíle života, když se mu narodila dcera, hned z porodnice jel na utkání na Spartě, které mu však radost zkazilo prohrou 0:2.

Tomáš Přikryl v utkání se Spartou
zdroj: ČTK autor: Šulová Kateřina

"Bylo to tupé. Nedostávali jsme se vůbec do hry. Všude jsme byli pozdě, nesbírali jsme odražené míče. Prostě nám to nevyšlo. Je to škoda," mrzelo Přikryla, který přišel do Mladé Boleslavi v lednu právě ze Sparty.

Na nervozitu před zápasem s bývalým týmem však neměl čas, protože mu manželka porodila dceru. "Porod trval celou noc. Jsem moc rád, že mi trenéři umožnili být u tak krásné chvíle. Kdo to zažil, tak ví, že není nic hezčího," řekl Přikryl. "Ale teď jsem měl už myšlenky jen na fotbal. Soustředil jsem se jen na zápas. Až teď zase pojedu za manželkou," dodal třiadvacetiletý záložník.

Narození dítěte mohl oslavit i gólem, za stavu 0:2 měl největší šanci Mladé Boleslavi a jeho lob přes brankáře Davida Bičíka dokonce směřoval do branky. Radost mu ale pokazil sparťanský obránce Costa, který míč v malém vápně odkopl na roh.

"Měl to být jednoznačně gól, šance to byla obrovská. Zápas by zase dostal jiný náboj. To mě hodně mrzí," litoval Přikryl. Navíc se domníval, že Bičík při šanci zahrál rukou mimo vápno. "Byly to emoce, něco jsme si řekli. David ale říkal, že to ruka nebyla, tak mu to věřím," dodal.

Sparta po výhře odskočila na druhém místě Mladé Boleslavi už na devět bodů. "Odskočili nám. Je ještě hodně zápasů a byli bychom zbabělci, kdybychom to vzdávali, ale devět bodů je dost. Uvidíme. K žádné příčce se neupínáme, chceme být prostě co nejvýše a na konci si řekneme," prohlásil Přikryl.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články