Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Plzeň triumfovala i v Ďolíčku, Sparta je nadále na čele

Praha - Viktoria Plzeň je pod novým trenérem Karlem Krejčím stále neomylná. Už v šestém utkání v řadě Západočeši zvítězili, navíc znovu udrželi čisté konto, když na hřišti Bohemians 1905 vyhráli po šesti letech. Vysokou výhru 4:0 nad Olomoucí si připsala Sparta, která tak stále zůstává na čele ligy dva body před Libercem, který doma přejel Příbram 3:0. Daří se také Slavii, která získala desátý bod z posledních čtyř zápasů, když ukončila domácí neporazitelnost Zlína. To Baník nedokázal ani naposedmé zvítězit, proti Jablonci, jednomu z favoritů na titul, doma prohrál 1:2.

Radost plzeňských fotbalistů
zdroj: ČTK autor: Vít Šimánek

Bohemians 1905 - Viktoria Plzeň 0:1

Už pošesté dokázala Plzeň pod novým trenérem Karlem Krejčím zvítězit a znovu přitom udržela čisté konto. Suverénní jízda Viktorie pokračovala i v Ďolíčku, kde Západočeši vyhráli po dlouhých šesti letech. Výhru Plzně, která svého soupeře herně zcela přehrála, zařídil Michal Ďuriš, který se prosadil po zpětné přihrávce Davida Limberského. Klokani naopak znovu nezvítězili a se čtyřmi body jsou v tabulce předposlední.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/321206-plzen-pod-krejcim-neprestava-vitezit-po-sesti-letech-vyhrala-i-v-dolicku/)

Sparta Praha - Sigma Olomouc 4:0

Sparťané zůstávají na čele tabulky, když na Letné porazili Olomouc vysoko 4:0. O první dvě branky domácích se postarali Hušbauer a Lafata, dalšími dvěma góly pak ještě zvyšoval Bořek Dočkal. Sparta si tak udržela tříbodový náskok před Plzní a zůstává stále neporažena.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/321204-sparta-porazila-olomouc-4-0-dockal-promenil-penaltu/)

Baník Ostrava - Jablonec 1:2

Jablonec vyhrál na půdě posledního týmu ligy Ostravy 2:1 a zaznamenal sedmé vítězství v řadě. O góly jednoho z favoritů soutěže se podělili cizinci Crnkič s Mingazovem, za domácí jen snížil z penalty legionář Kukec. Na remízu Ostrava nedosáhla a s jediným bodem uzavírá tabulku.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/321171-jablonec-vyhral-i-v-ostrave-pomohly-branky-crnkice-a-mingazova/)

Liberec - Příbram 3:0

Přestože Liberec v Evropské lize ve čtvrtek zaznamenal první prohru v sezoně, v domácí soutěži zůstává vedle Sparty jediným neporaženým týmem. Severočeši navíc zůstávají druzí v tabulce dva body za Letenskými a znovu vydolovali všechny tři body, když si U Nisy poradili s Příbramí hladce 3:0. Naopak výběr Pavla Tobiáše se v posledních čtyřech utkáních hodně trápí, získal jediný bod a obdržel již druhý výprask za poslední týden.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/321231-liberec-nezavahal-ani-po-evropske-lize-pribram-prejel-3-0/)

Mladá Boleslav - Teplice 4:3

Sedm různých střelců mělo utkání Mladé Boleslavi s Teplicemi. Severočeši se v utkání ujali vedení v úvodu, ale domácí poté třemi brankami otočili skóre. Přestože se Teplicím ještě dvakrát podařilo snížit, Boleslav již ztrátu bodů nedopustila. Středočeši tak vybojovali důležitou výhru, která je vrací do horních pater tabulky, naopak Teplicím se pod novým trenérem Vavruškou stále nedaří zcela podle jejich představ.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/321186-boleslav-ovladla-divokou-prestrelku-s-teplicemi/)

Zlín - Slavia Praha 0:2

Stoprocentní domácí forma zlínských fotbalistů je u konce. Svěřenci trenéra Páníka podlehli Slavii Praha 0:2, o vítězství rozhodli v druhém poločase Levan Kenija a Tomáš Souček. Sešívaní tak potvrdili výbornou formu, v posledních čtyřech utkáních neprohráli a vybojovali v nich deset bodů.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/321173-slavia-stoupa-tabulkou-tri-body-ziskala-i-ve-zline/)

Zbrojovka Brno - Slovácko 2:0

Po třech zápasech bez vítězství mohli brněnští fotbalisté znovu slavit vítězství a povedlo se jim to v jihomoravském derby proti Slovácku. Zbrojovka vyhrála 2:0, když obě branky vstřelil Jakub Řezníček. Brňané se tak s deseti body dotáhli v tabulce na Slovácko.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/321172-zbrojovka-navazala-na-formu-z-uvodu-v-derby-porazila-slovacko/)

Jihlava - Dukla Praha 2:2

Po třech prohrách v řadě se fotbalisté Jihlavy dočkali bodového zisku. Při premiéře pod vedením nového trenéra Milana Bokšy doma uhráli s Duklou Praha remízu 2:2. Vysočina vedla po trefě Bosňana Murise Mešanoviče, Pražané ale mezi 72. a 74. minutou po gólech Tomáše Přikryla a Michaela Krmenčíka otočili stav. Aspoň bod zajistil domácím devět minut před koncem svou druhou brankou v utkání Mešanovič.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/321117-jihlava-pod-boksou-ukoncila-serii-porazek-s-duklou-uhrala-bod/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články