Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Svěrkoš hodlá uvalit exekuci na Baník a Peteru

Ostrava - Václav Svěrkoš vede exekuční řízení s Baníkem Ostrava a bývalým majitelem klubu Tomášem Peterou. Jak klub, tak Petera totiž třicetiletému útočníkovi podle hráčova právního zástupce Petra Kausty dluží peníze. O jak velkou sumu jde, Svěrkoš neprozradil.

"Jeden dluh je z hráčské smlouvy, druhý z ručitelského závazku Baníku za půjčky pana Petery. Spíše pan Šafarčík by měl vysvětlit, proč to dospělo do takové situace," řekl Svěrkošův právní zástupce Kausta serveru iDNES. Předseda představenstva Baníku Petr Šafarčík se zatím k věci nevyjádřil.

Kausta popřel informace, že Baník rozvázal se Svěrkošem smlouvu. Potvrdil ale, že se ji klub snaží ukončit. "Nikdy by mě ani ve snu nenapadlo, že právě od svého mateřského klubu se dočkám nepravdivého obvinění, proti kterému se budu muset soudně bránit," napsal bývalý reprezentant.

Svěrkoš je momentálně po další operaci kolena mimo hru. V srpnu si znovu poškodil vazy v koleni a musel na třetí operaci, lékaři mu transplantovali přední zkřížený vaz.

Zdroj
ČTK, iDNES

Hlavní zprávy

Nejčtenější články