Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Plzeň na úvod zaváhala, Slavia nečekaně vyhrála na Slovácku

Praha - Rozdílný vstup do nové fotbalové sezony zažili největší favorité v boji o titul. Zatímco Sparta v úvodním utkání Synot ligy zdolala po nepříliš přesvědčivém výkonu Bohemians v Ďolíčku 2:1, Plzeň obdržela o branku více a pouze remizovala na hřišti Příbrami 2:2. Zato Jablonec se s obměněným kádrem a novými hvězdami v týmu bez větších potíží vypořádal 2:0 doma s Brnem. A i Slavia se mohla radovat ze tříbodového zisku. Poté, co se celé utkání horko-těžko dostávala za polovinu hřiště, otočila během čtyř minut zápas na hřišti Slovácka.

Slávistická radost
zdroj: ČTK autor: Dalibor Glück

Slovácko - Slavia 1:2

Celý zápas se Slavia složitě dostávala do jakékoliv šance a Slovácko mělo utkání pod kontrolou a vedlo 1:0. Během čtyř minut však sešívaní postavili celý průběh utkání na hlavu - nejdříve se z rohu trefil Milan Škoda, poté Heču prostřelil Bekim Balaj. Slavia si tak z úvodního utkání odnáší důležité - a i vzhledem k průběhu utkání nečekané - tři body.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/281415-ctyrminutovka-slavie-behem-chvile-otocila-se-slovackem-a-do-edenu-veze-tri-body/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Slovácko - Slavia

Jablonec - Brno 2:0

Jablonečtí fotbalisté po turbulentním létě, kdy klub dramaticky obměnil kádr a přišel nový kouč Jaroslav Šilhavý, odstartovali stoprocentně. Severočeši bez dvou největších posil v základní sestavě, Tomášem Junem a zraněným Tomášem Hübschmanem, zvítězili v domácím prostředí nad Brnem 2:0. O branky se postaral nádhernou trefou Tomáš Čížek, pojistku přidala jedna z nových tváří celku Martin Pospíšil.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/281396-obrozeny-jablonec-v-premiere-zdolal-zbrojovku/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Jablonec - Zbrojovka Brno

Příbram - Plzeň 2:2

Viktoria v prvním utkání sezony pokračovala v nepřesvědčivých výkonech z přípravy a pouze remizovala na hřišti Příbrami 2:2. Plzeňští dvakrát vedli a v obou případech u toho byl Pavel Horváth, jenž se postaral o asistenci a branku z penalty. Nicméně po dvou chybách obrany Západočechů, kteří se nedokázali vypořádat s centrovanými míči, dokázala Příbram srovnat a vybojovala tak cenný bod proti vicemistrovi.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/281394-plzen-na-uvod-jen-remizovala-v-pribrami/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Příbram - Plzeň

Hradec Králové - Teplice 0:0

Tak, jako se hradečtí fotbalisté z elitní soutěže vytratili, tak se do ní i vrátili. Ani v úvodním utkání sezony nepřerušili čekání na branku, gól nevstřelili již téměř 500 minut. Přesto však v prvním utkání vybojovali poměrně cennou remízu proti loni pátým Teplicím, trenér Prokopec přitom do hry nasadil hned pět nových hráčů. Teplický kanonýr Mahmutovič si po svém dlouhodobém zranění kolena odbyl první ligový start od loňského podzimu.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/281397-hradec-v-prvnim-utkani-po-navratu-remizoval-bez-branek-s-teplicemi/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové - Teplice

Bohemians - Sparta 1:2

Obhájce titulu z Letné si na začátek nového ligového ročníku zajistil tři body v malém pražském derby na hřišti Bohemians 1905. Sparta zvítězila 2:1, na těsné vítězství se však proti dobře hrajícím klokanům musela nadřít. Pomohl jí také kuriózní kiks brankáře Bohemians Jiřího Havránka.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/281348-sparta-nacala-ligu-tesnou-vyhrou-v-dolicku/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Bohemians 1905 - Sparta

Dukla - Ostrava 0:0

Dukla zahájila sezonu bezbrankovou remízou s Baníkem Ostrava a prodloužila tak sérii bez vítězství v domácím prostředí na celých sedm zápasů. Tým z Julisky nedokázal porazit svého severomoravského soupeře, který hrozil z nebezpečných protiútoků. Utkání přitom na tři čtvrtě hodiny přerušil výpadek elektřiny na stadionu.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/281358-prvni-ligove-0-0-hned-v-uvodnim-dni-dukla-neporazila-banik/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Dukla - Baník

Slovan Liberec - Dynamo České Budějovice 1:1

Jihočeské Dynamo si v prvním duelu od návratu do nejvyšší soutěže vyšláplo na jednoho z adeptů na nejvyšší příčky. Budějovice remizovaly na domácím pažitu s Libercem 1:1 a v utkání navíc nebyly horším týmem. Dynamo si vypracovalo řadu šancí, tu gólovou však Budějovicím připravil obrovskou chybou liberecký gólman Hroššo. Slovan zklamal mdlým výkonem a na úvod Synot ligy si připsal první bodovou ztrátu.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/281482-brankar-hrosso-a-mdly-vykon-pripravili-liberec-o-body-v-budejovicich/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Jihlava - Mladá Boleslav

Vysočina Jihlava - FK Mladá Boleslav 0:1

Mladá Boleslav po dvou vítězstvích v předkole Evropské ligy potvrdila svou doposud stoprocentní úspěšnost v letošní sezoně. Navíc poprvé v ligové historii dokázala zdolat Jihlavu na jejím hřišti. O vítězství se postaral Jasmin Ščuk, jenž se v prvním poločase trefil z penalty.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/281461-boleslav-poprve-v-historii-vyhrala-v-jihlave-a-naladila-se-vitezne-na-lyon/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Jihlava - Mladá Boleslav
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články