Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Krejčí musel na operaci, přijde nejspíš o zbytek kvalifikace

Nepříliš dobrý start do sezony zažívá v Boloni český reprezentant Ladislav Krejčí. V klubu toho v prvních kolech moc nenahrál a nyní na tréninku utrpěl zlomeninu levé čelistní dutiny, kvůli které musel jít na operaci. Zotavovat se bude další dva týdny, a přijde tak nejspíš o závěrečný říjnový reprezentační sraz.

Ladislav Krejčí (v červeném) v souboji s Mesutem Özilem
zdroj: ČTK autor: Kamaryt Michal

"Ladislav Krejčí se podrobil chirurgickému zákroku zlomeniny levé čelistní dutiny. Operace prováděná na jednotce čelistní chirurgie v nemocnici Sant'Orsola byla úspěšná. V sobotu by měl být hráč propuštěn z nemocnice a do týdne začít trénovat," uvedla Boloňa.

Pětadvacetiletý Krejčí si zranění přivodil při srážce hlavou se spoluhráčem na tréninku. Po návratu do tréninku zřejmě bude muset nějaký čas využívat ochrannou masku.

S tímto zraněním navíc lékaři nedoporučují cestování letadlem. Je tak pravděpodobné, že Krejčí nestihne pomoci národnímu týmu v kvalifikačních zápasech v Ázerbájdžánu (5. října) a doma se San Marinem (8. října). Předtím přitom zasáhl do všech osmi dosavadních utkání kvalifikace mistrovství světa 2018.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články