Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

K reprezentaci se připojí univerzál Zahustel

Praha – Nový trenér fotbalové reprezentace Karel Jarolím dodatečně nominoval na zápasy s Arménií a Severním Irskem sparťana Ondřeje Zahustela. Přímý přenos přípravného duelu s Arménií vysílá ČT sport a náš web ve středu od 19:05.

Slavící Ondřej Zahustel
zdroj: ČTK autor: Šimánek Vít

Hráč, který může hrát na více postech, doplnil sestavu i proto, že Theodor Gebre Selassie kvůli vyloučení z červnového přípravného utkání proti Koreji nemůže nastoupit v dalším přípravném utkání proti Arménii.

Zahustel má dosud na kontě dva starty za reprezentační A-tým a jeden vstřelený gól. Vloni nastoupil v přípravných utkáních proti Srbsku a Polsku.

V nadcházejících zápasech se Zahustel může představit svým bývalým i současným domácím fanouškům. Středeční přípravné utkání proti Arménii se hraje v Mladé Boleslavi, odkud zamířil na Letnou, a nedělní zahajovací duel kvalifikace mistrovství světa proti Severnímu Irsku bude hostit stadion Sparty.

Český národní tým se sešel včera podle očekávání bez zraněných záložníků Bořka Dočkala a Jakuba Rady. Místo nich byl dodatečně povolán středopolař Tomáš Hořava.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články