Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Anglická jednadvacítka se v Olomouci připravuje na duel s Čechy

Olomouc – Mistrovství Evropy do 21 let, které bude hostit Česká republika, se kvapem blíží a "lvíčata" čeká jedna z posledních prověrek před domácím šampionátem. Češi budou v pátek na Letné hostit dalšího z účastníků malého EURA Anglii. Českou jednadvacítku považují Angličané za silného soupeře a utkání za dobrý test před blížícím se šampionátem. Přímý přenos duelu můžete sledovat v pátek od 20:15 na ČT sport a našem webu.

Je nám líto, video expirovalo.
Anglická jednadvacítka už trénuje v Olomouci

"Víme, že pro Čechy jako pořadatele šampionátu je zápas hodně důležitý. Budou chtít ukázat, že jsou připraveni," myslí si trenér Angličanů Gareth Southgate. Pozor si budou hráči z britských ostrovů dávat především na útočníka Matěje Vydru, který působí v anglickém Watfordu a má i zkušenosti z Premier League.

"Znám dobře Matěje Vydru, se kterým hraji ve Watfordu. Už se na něj v pátek těším jako na protihráče. Češi mají ale i další kvalitní fotbalisty a musíme je brát pochopitelně vážně," řekl brankář Watfordu Jonathan Bond.

Angličané se na páteční duel připravují v Olomouci, která bude hostit i jejich zápasy během červnového EURA do 21 let, a tak doufají, že s jim podaří získat podporu místních fanoušků.

"Se vším jsme spokojeni, ale například kuchaře si vždy vozíme svého. Ale jen z toho důvodu, aby nám sestavoval jídelníček, ne aby vše připravoval a vařil. Chceme poznat místní zvyky i kulturu, to znamená i místní jídlo. Chceme poznat i místní lidi a doufáme, že v červnu budou na naší straně a budeme tady jako doma," přeje si Southgate.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články