Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Devatenáctka podlehla Rusku, stejně však postupuje do další fáze

Portadown (Velká Británie) - Sice prohráli o tři branky, o nic však již nešlo. Čeští fotbalisté podlehli ruské reprezentaci 0:3, když se o dvě branky postaral Šejdajev,na jejím postupu do závěrečných bojů o evropský šampionát se ale už nic nezměnilo.

Česká reprezentace do devatenácti let
zdroj: ISIFA

Česká reprezentace měla kvalifikaci do jarní fáze, v níž ze čtyřčlenných skupin postoupí na závěrečný šampionát pouze vítězové, jistou po výhrách nad domácím Severním Irskem a Faerskými ostrovy. Nakonec po prohře s Ruskem skončila ve skupině druhá.

Češi proti Rusům nenavázali na předchozí výkony a soupeř byl od začátku střelecky výrazně aktivnější. Dvakrát se gólově prosadil Šejdajev, jednou se trefil Žemaletdinov. Svěřenci Michala Petrouše mohli v závěru aspoň snížit, ale střídajícímu Batkovi zkazilo radost v předposlední minutě břevno.

Portadown: ČR - Rusko 0:3 (0:1)

Branky: 33. a 84. Šejdajev, 64. Žemaletdinov. Sestava ČR: Nemrava - Toml, Takács, Houser, Matějů - Kulhánek, Sadílek (80. Januška) - Buchvaldek (63. Galuška), Kratochvíl, Zorvan - Yunis (69. Batka). Trenér: Petrouš. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články