Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

ČT nabídne divákům všechny kvalifikační zápasy české reprezentace

Praha - Česká fotbalová reprezentace se chystá v sobotu na svůj první zápas kvalifikace o mistrovství světa. Ten budete moci sledovat od 20:15 v přímém přenosu na ČT4 a našem webu. Dobrou zprávou pro fotbalové fanoušky je ale také to, že vedle zápasu s Dánskem budou moct všechny kvalifikační duely české reprezentace sledovat v České televizi. Ta totiž zakoupila vysílací práva nejen na domácí, ale i venkovní zápasy.

"České televizi se podařilo zajistit kompletní balíček televizních práv ke kvalifikaci na mistrovství světa 2014," raduje se Jiří Ponikelský, výkonný ředitel ČT4. Zároveň dodává, že je tomu poprvé v historii, co ČT bude vysílat všechna tato utkání.

Radost neskrývá ani šéf fotbalové asociace Miroslav Pelta. "Je to v první řadě dobrá zpráva pro českého diváka, že uvidí všechny venkovní zápasy na veřejnoprávní televizi. A samozřejmě také doufám, že dosáhneme takových výsledků, že fanoušci budou spokojeni," říká Pelta.

Do konce roku 2012 tak Česká televize odvysílá tři zápasy - nadcházející duel s Dánskem a poté domácí "dvojboj" proti Maltě a Bulharsku v polovině října. Reprezentační fotbalový program v ČT tím navíc nekončí, veřejnoprávní televize má nakoupena také práva na samotný světový šampionát v Brazílii v roce 2014.

Je nám líto, video expirovalo.
ČT odvysílá všechny kvalifikační zápasy národního týmu

Hlavní zprávy

Nejčtenější články