Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Z divoké přestřelky ve Varnsdorfu vyšla vítězně Příbram

V odloženém utkání 19. kola podlehl Varnsdorf 2:5 Příbrami. Hosté se vítězstvím výrazně posunuli postupu do první ligy, neboť na druhý Hradec mají čtyři kola před koncem pětibodový náskok, naopak Varnsdorf bude mít ještě co dělat v boji o záchranu. 

O zápletku se postaral brzkým gólem domácí Bojan Dordič. V 30. minutě ovšem srovnal hlavou Soldát a v nastavení prvního poločasu otočil vývoj krásnou střelou Květ.

Přestřelka pokračovala i ve druhé části. Nejdříve srovnal Ďurděvič, vzápětí ale vrátil vedení na stranu favorita Slepička. A chvíli na to vznikl v domácím vápně závar a Fantiš definitivně rozhodl. Rozjetí Středočeši se prosadili ještě jednou po dobře zakončeném brejku Matouška.

Varnsdorf - Příbram 2:5 (1:2)

Branky: 1. Dordič, 61. Durdevič - 28. Soldát, 45. Květ, 62. Slepička, 65. Fantiš, 76. Matoušek. Rozhodčí: Machálek - Hock, Šimáček. ŽK: Kozma, Bílek, Kocourek, Rudnytskyy - Kodr. Diváci: 754.

Varnsdorf: Porcal - Bílek, Zieris, Kouřil, Rudnytskyy - Durdevič, Zbrožek, Kocourek, Dordič (66. Ondráček) - Kozma (58. Barac), Klobása (74. Šup). Trenér: Frťala.

Příbram: Boháč - Skácel, Kodr, Tregler, Květ - Hlúpik (79. Antwi), Kilián, Fantiš (73. Grajciar), Soldát - Matoušek, Ayong (58. Slepička). Trenér: Csaplár.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články