Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Pázler se stal králem hradeckého derby, Olympii sestřelil hattrickem

Nejlepší střelec druhé nejvyšší soutěže Jan Pázler opět ukázal své ofenzivní přednosti. V předehrávce 24. kola nasázel královéhradecký útočník hattrick Olympii Praha, která se loni přestěhovala do hlavního města právě z východu Čech. Domácí tým zvítězil na Všesportovním stadionu 4:1 v neúplné tabulce poskočil na třetí místo.  

Jan Pázler (vlevo) z Hradce Králové v souboji o míč
zdroj: ČTK autor: Taneček David

O jednoznačném triumfu favorizovaných "Votroků" rozhodl Pázler, který si v této sezoně FNL polepšil už na osmnáct branek a před druhým Nemanjou Kuzmanovičem ze Slezského FC Opava vede o čtyři góly.

Sedmadvacetiletý forvard otevřel skóre ve 39. minutě pohotovou ranou z voleje po centru Adama Vlkanovy. V nastavení první půle si oba role vyměnili a rychlonohý záložník zdvojnásobil náskok.

Krátce po pauze sice přesnou hlavičkou snížil Ibrahim Keita, ale Pázler z pokutového kopu v 56. minutě vrátil domácím dvougólový náskok a čtvrt hodiny před závěrečným hvizdem stanovil konečný výsledek 4:1.

24. kolo druhé fotbalové ligy:

Hradec Králové - Olympia Praha 4:1 (2:0)

Branky: 39., 57. z pen. a 74. Pázler, 45.+1 Vlkanova - 49. Keita. Rozhodčí: Matějček - Melichar, Černý. ŽK: Martan, Černý - Keita, Fišl, Katidis. Diváci: 742.

Hradec Králové: Ottmar - Černý, Čech, Kvída, Plašil (85. Funda) - Martan (78. Miker), Janoušek, Zorvan, Krátký - Vlkanova - Pázler (88. Šípek). Trenér: Havlíček.

Olympia Praha: Stejskal - Mulazimis, Broukal, Žežulka (46. Verner), Frizoni - Giditz, Fišl, Vasiliu (69. Rothe) - Katidis (80. Novák), Keita, Jukl. Trenér: Pařízek.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články