Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Doubrava si v brazilském rytmu dokráčela pro triumf v Řepišti

V dalším pokračování projektu Můj fotbal živě zvítězil Baník OKD Doubrava na půdě TJ Řepiště 3:0. Oba týmy se v tabulce moravskoslezské 1.B třídy skupiny C nachází ve spodních patrech, přesto bylo k vidění množství zajímavých příležitostí a dvě ze tří branek hostí dokonce snesly měřítko ligové kopané. Do střelecké listiny se zapsalo trio Pavel Entner - Kamil Antal - Jiří Kuzník.

Po nervózním úvodu převzala iniciativu Doubrava a těsně před odchodem do kabin otevřela skóre. Ve 37. minutě zužitkoval nádhernou kombinační akci Kuzníka s Olahem útočník Entner, jenž se ocitl tváří v tvář strážci domácí svatyně a nezaváhal.   

Hosté navíc ideálně vstoupili do druhého poločasu. Hrčkulák oslovil nezištnou přihrávkou nabíhajícího Kuzníka, který periferně viděl lépe postaveného Antala, a ten si s nabízenou příležitostí chladnokrevně poradil. 

Řepiště zareagovalo výraznější změnou herního pojetí, ale kýženou branku i přes několik šancí vstřelit nedokázalo. Doubravský kapitán Kuzník naopak síť za zády gólmana Sotorníka rozvlnil potřetí a stanovil konečný výsledek.      

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články