Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Příbram prohrála s Litoměřickem a v MOL Cupu končí

Litoměřice - Fotbalisté Příbrami jsou po Teplicích druhým prvoligovým celkem, který v MOL Cupu končí už ve 2. kole. Na hřišti třetiligového Litoměřicka prohráli 1:3, navázali tak na nevydařený vstup do sezony. Připsali si už čtvrtou soutěžní prohru v řadě.

Martin Pulpit na lavičce Příbrami
zdroj: ČTK autor: Dalibor Glück

Oproti lize, kde Příbramští prohráli všechna tři kola, udělal trenér Martin Pulpit mnoho změn. Mimo jiné nastoupila vůbec poprvé nová posila Jiránek. Šanci od začátku dostali i Boháč, Kvída, Pecháček, Moravec či Mahmutovič, který doháněl tréninkové manko.

Jenže Litoměřicko udeřilo hned z první vážnější šance, v níž se hlavou prosadil Kacafírek. Domácí útočník navíc ve 23. minutě proměnil i pokutový kop a se čtyřmi góly se dotáhl na čelo tabulky střelců. A ještě do poločasu zvýšil Faust.

Hned po změně stran kopali penaltu i Příbramští. Proměnil ji střídající Rezek a vykřesal pro favorita naději. Víc už ale hosté v útoku nevymysleli a museli spolknout další porážku. "Chtěl jsem dát šanci dalším hráčům, ale na nadšeně bojující domácí to nestačilo. Až po vystřídání tří hráčů byla naše hra koukatelná, ale manko už se nám nepovedlo dohnat," zhodnotil utkání Pulpit. "Pro mě je to informace, že mladí hráči na sobě musí ještě mnohem více pracovat," dodal.

Dosud postoupilo sedm ligových celků. Dalších šest týmů do soutěže vstoupí až ve 3. kole. Ve 2. kole se ještě představí Zlín v Třebíči.

Litoměřicko - 1. FK Příbram 3:1 (3:0)

Branky: 8. a 23. z pen. Kacafírek, 41. Faust - 48. Rezek z pen.

Sestava Příbrami: Boháč - Mareš (46. Majtán), Jiránek, Kvída, Divíšek - Tregler, Trapp - Pilík (46. Ferrara), Moravec (25. Rezek), Pecháček - Mahmutovič. Trenér: Pulpit.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články