Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Dukla si s Jabloncem neporadila, úvodní čtvrtfinále skončilo bez branek

Praha - Úvodní čtvrtfinálové utkání českého poháru mezi Duklou a Jabloncem nepřineslo vítěze ani branku. Zatímco Severočeši nenechali opory na lavičce, trenér Kozel svou sestavu lehce promíchal. Odvetu sehrají oba týmy za necelé dva týdny na severu Čech. 

Utkání Dukla - Jablonec
zdroj: ČTK autor: Michal Doležal

Pondělní ligové utkání Dukly se Spartou bylo odloženo kvůli nezpůsobilému terénu, ale dnes už bylo na Julisce všechno v pořádku. Zatímco Jablonec nastoupil téměř v nejsilnější sestavě, domácí trenér Luboš Kozel nechal na lavičce například Bergera, Gorkšse nebo Považance.

Dukla začala slibně a soupeře zatlačila, ale do zakončení se moc nedostávala. Ani Jablonci finální fáze dlouho nevycházela. Poslední vzájemné ligové utkání skončilo v říjnu v Jablonci remízou 3:3, ale dnes 382 diváků moc atraktivní duel nevidělo. Až ve 33. minutě hostující Greguš tvrdou střelou k tyči protáhnul gólmana Hrošša.

Domácí vstoupili lépe i do druhého poločasu a Mareš v 56. minutě trefil přízemním pokusem tyč. Po hodině hry fotbalisté Dukly málem slavili. Manziovu hlavičku z rohu vyrazil brankář Bárta před Vrzala, ale jeho ránu zastavil na čáře stoper Beneš. Manzia pak z další dorážky přestřelil. V závěrečných třiceti minutách se především na obou stranách střídalo a hrálo opatrně ve středu pole. Přímý kop jabloneckého Hybše byl nepřesný.

Dukla Praha - FK Jablonec 0:0

Rozhodčí: Ardeleánu - Mokrusch, Hrabovský. ŽK: Vrzal (Dukla). Diváci: 382.

Dukla: Hroššo - Miloševič, Štetina, Smejkal, Vrzal - Marek Hanousek, Daniel Tetour, Néstor (71. Berger) - Mareš (65. Považanec), Vašíček (83. Beauguel), Manzia. Trenér: Kozel.
Jablonec: Bárta - Karavajev, Kysela, Beneš (69. Pernica), Hybš - Hübschman - Trávník, Greguš, Rossi, Matěj Hanousek (65. Masopust) - Tecl (83. Wágner). Trenér: Frťala. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články