Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FIS MČR Horní Mísečky

Sparta se v poháru utká s Pardubicemi, Plzeň čeká Brno

Praha - Fotbalisté Sparty se v osmifinále MOL Cupu hraném na dva zápasy utkají s Pardubicemi. Na obhájce pohárové trofeje Liberec čeká Zlín, Plzeň se střetne s Brnem. První zápasy se hrají 21. října, odvety 4. listopadu. Sparta, Plzeň i Liberec vzhledem k účasti v Evropské lize využijí náhradní termíny 28. října a 2. prosince.

Sport
zdroj: ČT4

Sparta začne v druholigových Pardubicích, s nimiž v nedávné době úzce spolupracovala a posílala tam hráče ze své rezervy. Východočeši ve 3. kole vyřadili Teplice po jasné výhře 3:0.

Plzeň se s Brnem v poháru utkala naposledy v semifinále na jaře 2014 a po výsledcích 2:0 a 0:0 postoupila do finále. Oba týmy čeká vzájemný duel v lize 24. října, takže se utkají na stejném hřišti dvakrát během čtyř dnů. Stejná situace nastává v souboji Zlína a Liberce, které se v lize střetnou čtyři dny před odvetou.

Na ligový souboj v pohárovém osmifinále dojde také mezi Jihlavou a Olomoucí. Jinak se ligové celky střetnou s týmy z nižších soutěží. Dukla se utká s Ústím nad Labem, Mladou Boleslav čeká vítěz duelu mezi Rýmařovem a Karvinou, Jablonec se střetne s Frýdkem-Místkem a Příbram s Hradcem Králové.

Los osmifinále MOL Cupu:

Ústí nad Labem - Dukla Praha, Liberec - Zlín, Jihlava - Olomouc, Pardubice - Sparta Praha, Rýmařov/Karviná - Mladá Boleslav, Brno - Plzeň, Frýdek-Místek - Jablonec, Hradec Králové - Příbram.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články