Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Jablonec se utká s Boleslaví o finále Poháru

Praha – Repríza předloňského finále. Souboj třetího celku ligové tabulky se čtvrtým. To bude semifinálový duel fotbalového Poháru FAČR mezi Mladou Boleslaví a Jabloncem. Přímý přenos utkání můžete sledovat od 19:00 na ČT sport, odveta je na programu za dva týdny.

Utkání Baumit Jablonec - FK Mladá Boleslav
zdroj: ČTK

Mladá Boleslav podlehla Jablonci v roce 2013 ve finále na penalty a loni s ním vypadla ve čtvrtfinále. Oba týmy se utkají třikrát během sedmnácti dnů, po pohárové odvetě je ještě v polovině května čeká souboj v lize.

Mladoboleslavští vstoupí do utkání povzbuzeni sobotní ligovou výhrou 2:1 v Plzni. "V Plzni jsme rozjeli sérii zápasů s týmy ze špičky ligy. Trojí konfrontace s Jabloncem v rozmezí dvou týdnů bude nesmírně náročná, chceme ale s tímto soupeřem uspět v poháru i v lize. Když už jsme se v poháru dostali až do semifinále, rádi bychom postoupili do finále," řekl mladoboleslavský kouč Karel Jarolím.

Jablonec vyřadil ve čtvrtfinále obhájce trofeje Spartu Praha a rád by triumfem v poháru podtrhl vydařenou sezonu. "Už teď ji můžeme považovat za velice dobrou, a kdyby se nám ještě povedlo vyhrát Pohár FAČR, bylo by to úžasné. S Mladou Boleslaví nás čekají v krátké době tři zápasy, je to zajímavé. Už jsme si to vyzkoušeli se Spartou, zvládli jsme to, tak věřím, že se nám to podaří i teď," uvedl trenér Jablonce Jaroslav Šilhavý.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články