Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

V Madridu řádili superhrdinové. Lloris i Navas byli téměř neprůstřelní

Utkání Tottenhamu s Realem mělo své superhrdiny. Ale oproti očekávání jimi nebyli Cristiano Ronaldo s Harry Kanem, ale oba brankáři. Domácí kouč Zinédine Zidane nešetřil na jejich adresu po remíze 1:1 chválou.

Hugo Lloris
zdroj: ČTK/PA

"Oba hráli jako superhrdinové," poznamenal na adresu Huga Llorise a Keylora Navase Zidane. "Sice chceme vyhrát každý domácí zápas, ale někdy musíte uznat kvalitu soupeře. Hráli jsme dobře, ale oni dobře bránili, takže je to zasloužená remíza," dodal.

Také kouč Tottenhamu Mauricio Pochettino ocenil především brankáře a kapitána Llorise. "Dnes jste viděli, proč často tvrdím, že Hugo je jeden z nejlepších brankářů na světě," vyzdvihl.

Tottenham se na stadionu Santiaga Bernabeua ujal vedení po vlastním gólu Varaneho, krátce před přestávkou ale vyrovnal z penalty Ronaldo. Poté ovšem přišly velké chvíle obou brankářů. Běžela 54. minuta a Lloris vytáhl neuvěřitelný reflexní zákrok nohou na brankové čáře proti Benzemově hlavičce. Na druhé straně Navas o chvíli později vytěsnil precizně vyslaný balon z Kaneových kopaček mimo tyče.

Je nám líto, video expirovalo.
Zázračný Llorisův zákrok proti Benzemovi

Londýnský celek tak stejně jako Bílý balet ještě neprohrál a oba kluby mají na kontě po třech kolech v tabulce skupiny H shodně sedm bodů.

"Tohle byla naše šance ukázat, že dokážeme konkurovat nejlepším a pro naše sebevědomí hrál zápas klíčovou roli," uvedl trenér Pochettino. "Náš tým se pořád tvoří. Loni jsme získali sedm bodů v šesti zápasech, teď je máme už po třech," přidal argentinský kouč.

"Loni nás mrzelo, že jsme nepostoupili, ale udělali jsme velký krok vpřed. Do budoucna máme velký potenciál," uvedl Pochettino. "Výsledek byl dneska poslední věcí, na které mi záleželo. Naším cílem bylo sem přijet a být Realu rovnocenným soupeřem. To se nám povedlo a mám z toho velkou radost," prohlásil.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články