Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Výhra 3:1? Dobrý, ale nedostačující výsledek, míní trenér Realu Zidane

Madrid – Vítězství 3:1 nad Neapolí není dostatečné. Kouč Realu Zinedine Zidane je perfekcionista. Podle vývoje úvodního osmifinálového utkání měli jeho svěřenci vybojovat vyšší rozdíl ve skóre. Takto čeká Real ještě těžká odveta.

Trenér Realu Zinedine Zidane
zdroj: Reuters

"Je to spravedlivý a dobrý výsledek, ale pro nás není dostačující. Nezaručuje nám postup. Čeká nás ještě těžká odveta, ve které budeme trpět, ale budeme se snažit využít svůj náskok," řekl Zidane.

V Neapoli se chystá peklo

Že Real čeká v Neapoli bojovná atmosféra, potvrdil i kouč italského týmu Maurizio Sarri. "Nepochybuji o tom, že naši fanoušci vytvoří na stadionu peklo. A o to větší, kdyby se nám povedlo vstřelit první gól," připomněl Sarri, že Neapoli stačí k postupu i výhra 2:0.

Zidana nejvíce mrzel zbytečně inkasovaný gól od Lorenza Insigneho, který v 8. minutě využil rozhozené obrany Realu a špatného postavení gólmana Navase a střelou ze 35 metrů zařídil vedení italského celku. Real pak musel skóre otáčet.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Real Madrid - Neapol

"Takový je někdy fotbal. Hráli jsme od začátku velmi dobře, s velkou intenzitou, ale soupeř nám dal přesto gól. Tam jsme to trochu nezvládli. Ale brzké vyrovnání nám pomohlo se vzpamatovat," ocenil Zidane gól hlavou Karima Benzemy. "Ukázal velký charakter v kritický moment," dodal.

Po změně stran pak zařídil vedení Toni Kroos, který si naběhl do vápna na zpětnou přihrávku Cristiana Ronalda. Třetí gól přidal parádní střelou Casemiro. "Toni se často drží mimo vápno, ale bavíme se o tom, že má na to více nabíhat do vápna. Může dávat více gólů z těchto pozic. Mám z něj radost," prohlásil Zidane.

"Odehráli jsme výborný zápas. Netuším, jestli nejlepší za poslední dobu, ale byl opravdu povedený, s velkým nasazením a koncentrací. To si musíme zapamatovat a hrát takto neustále," dodal kouč Realu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články