Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Di María: Hráli jsme desetkrát lépe než Real

Madrid – Navzdory vítězství a postupu vyprovázel hráče Realu ze hřiště pískot. PSG na stadionu Santiaga Bernabeua překvapivě diktoval tempo hry, měl více šancí a hned třikrát trefil brankovou konstrukci. Francouzský šampion považoval porážku 0:1 za nezaslouženou.

Hráči PSG Ángel Di María a Thiago Motta
zdroj: Reuters

"Je to těžké. Sehráli jsme výjimečný zápas, ale udělali jsme jednu chybu a prohráli. Hráli jsme desetkrát lépe než Real a ukázali jsme, že můžeme bojovat proti těm nejlepším týmům na světě. Byl to náš nejlepší výkon v sezoně," řekl záložník PSG Ángel Di María, který se vrátil na stadion Santiaga Bernabeua poprvé od loňského odchodu z Realu.

Svůj bývalý klub mohl dvakrát rozesmutnět, jenže nejprve v druhé půli trefil z rohového kopu tyč a v závěru z přímého kopu břevno. "Návrat do bývalého klubu nebyl tou nejdůležitější věcí, tou bylo vyhrát. Ale bylo to hezké vidět bývalé spoluhráče na Bernabeu," uvedl sedmadvacetiletý Argentinec.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Real Madrid - Paris St. Germain

Rozhodující gól padl ve 35. minutě, kdy střídající Nacho Fernández krátce po svém příchodu na trávník místo zraněného Marcela volejem z úhlu nečekaně překonal brankáře Kevina Trappa. "Zasloužili jsme si tři body. Myslím, že jsme celou dobu hráli lépe a hrát tady lépe než Real rozhodně není snadné. Kontrolovali jsme zápas, měli jsme plno šancí, ale vezeme si nešťastný výsledek. Takový je fotbal. Někdy prostě lepší tým nevyhraje," prohlásil hostující obránce David Luiz.

Benítez: Vyhráváme i bez opor

Real zůstal v sezoně neporažen a jako jediný ještě v Lize mistrů neinkasoval, přesto ho fanoušci po prvním poločase i po závěrečném hvizdu vypískali. "Hráli jsme proti velmi silnému soupeři a já jsem moc šťastný, že jsme postoupili. Samozřejmě jsou věci, které musíme zlepšit," připustil trenér Realu Rafael Benítez.

"Musíme si rozebrat to, co jsme nedělali dobře v první půli, hlavně co se týče obrany. Druhá půle byla lepší. Nesmíme zapomenout, že máme několik zraněných hráčů. Vyhráváme i bez nich, přitom patří k nejdůležitějším oporám. Věřím, že s jejich návratem budeme lepší," připomněl Benítez absence Karima Benzemy či Garetha Balea.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články