Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Juventus ubojoval v Monaku remízu a je po 12 letech v semifinále

Monako - Juventus se poprvé od roku 2003 dostal do semifinále Ligy mistrů. Čtvrtfinálový dvojzápas s Monakem nakonec rozhodla jediná branka, kterou vstřelil Arturo Vidal z penalty v prvním utkání. Vypjatá odveta branku nepřinesla, a tak se Bianconeri poprvé po dvanácti letech, kdy se tým okolo Pavla Nedvěda probil až do finále, nacházejí mezi elitní čtyřkou evropských týmů.

Radost fotbalistů Juventusu
zdroj: AFLO autor: Maurizio Borsari

Monako bylo po většinu první půle aktivnější než Juventus, ale brankář Buffon nemusel řešit složitější situaci. Největší šanci italského mistra měl Tévez, který zamířil těsně vedle. I po změně stran třetí tým francouzské ligy častěji držel míč, ale pevnou obranu italského šampiona prolomit nedokázal. Nejblíže gólu byli hosté, když Pirlo z přímého kopu trefil spojnici břevna a tyčky. Juventus tak postoupil do semifinále LM poprvé od roku 2003.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání čtvrtfinále Monako - Juventus

AS Monako - Juventus Turín 0:0

Rozhodčí: Collum - Chambers (oba Skot.), MacGraith (Ir.). Diváci: 16 889. První zápas: 0:1, postoupil Juventus.

Monako: Subašič - Fabinho, Raggi, Abdennour, Kurzawa - Moutinho, Toulalan (46. Berbatov), Kondogbia - Silva, Martial (76. Germain), Ferreira-Carrasco (87. M. Carvalho). Trenér: Jardim.

Juventus: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Pirlo, Evra (90. Padoin) - Marchisio, Vidal (77. Pereyra) - Tévez, Morata (69. Llorente). Trenér: Allegri.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články