Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Čech nečekaně trénoval. V bráně proti Atléticu ale nebude

Londýn – Když před týdnem v prvním semifinále Ligy mistrů s Atléticem Madrid zůstal Petr Čech ležet na trávníku, nevypadalo to s jeho zdravotním stavem vůbec dobře. Čech musel okamžitě ze hřiště. Diagnóza – vykloubené rameno a do konce sezony stop. Jenže český brankář je nečekaně rychle zpátky. Už se zapojil do tréninku Chelsea, trenér José Mourinho však vyloučil, že by mohl do odvety nastoupit. Přímý přenos duelu Chelsea - Atlético Madrid sledujte v středu od 20:45 na ČT sport a našem webu.

Petr Čech s vykloubeným ramenem při utkání s Atlétikem
zdroj: AP autor: Paul White

Čech si v úvodním duelu s Atléticem vykloubil při pádu rameno a musel střídat. Trenér José Mourinho následně na tiskové konferenci prohlásil, že si "Čech už v této sezoně nezachytá". Možná jen mlžil, ovšem i reprezentační trenér Pavel Vrba po komunikaci s Čechem prohlásil, že "je víceméně jisté, že nebude k dispozici na přípravné zápasy ve Finsku a s Rakouskem", hrané na přelomu května a června.

Následně se objevovaly spekulace, že se Chelsea bude snažit Čecha připravit alespoň na případné finále Ligy mistrů. Nakonec je možné, že už týden po zranění bude Čech opět schopen chytat. Podle Sky Sports dostal dokonce Čech od novinářů při příchodu na úterní trénink otázku, zda je fit a připraven ve středu chytat. "Samozřejmě," odvětil český gólman. Následně se rozcvičoval a zapojil se i do brankářského tréninku.

Mourinho však brankáře do zápasu nenasadí. "Všichni naši hráči jsou připraveni a chtějí hrát, i když mají nějaké zdravotní problémy. Je to však velmi důležitý zápas, a proto mohou hrát jen ti, kteří jsou stoprocentně připravení. Je jasné, že zdravotní stav nedovolí Petrovi nastoupit," prohlásil Mourinho na tiskové konferenci před zápasem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Atlético Madrid - Chelsea
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články