Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Mourinha naštval dotaz novináře a pláchnul z tiskové konference

Bukurešť - Naštvaný trenér fotbalistů Chelsea José Mourinho předčasně odešel z tiskové konference v Bukurešti před úterním utkáním Ligy mistrů proti domácí Steaue. Portugalskému kouči vadilo, že se ho novináři ptali na absenci Belgičana Kevina de Bruyneho.

José Mourinho
zdroj: ČTK/AP autor: Vadim Ghirda

"Prostě nebyl vybrán. Bylo to mé rozhodnutí. Může hrát jen jedenáct a osmnáct může být v týmu pro utkání. Snažím se hráče vybírat podle toho, co dělají na trávníku během zápasů, a podle toho, jak trénují," řekl Mourinho. Portugalský kouč musel v minulých týdnech odrážet dotazy ohledně toho, proč byl z týmu vyřazen Juan Mata, nyní přišel na řadu mladý Belgičan.

"To je úžasné, protože nikdo se mě konečně neptá na Matu. Tři týdny mluvíte o Matovi a teď zase o Kevinu de Bruyneovi. Takže vás nezajímají hráči, kteří hrají? Máte tendenci ptát se jen na hráče, kteří nejsou v týmu. Uvidíme se zítra," rozloučil se stroze před oficiálním koncem tiskové konference Mourinho a nechal čelit novinářům osamoceného záložníka Franka Lamparda.

Londýnský tým, za nějž chytá Petr Čech, vstoupil do LM překvapivou domácí porážkou s Basilejí a v Bukurešti si už nemůže dovolit zaváhat.

Zdroj
ČTK, YouTube

Hlavní zprávy

Nejčtenější články