Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Drobný má zlomenou nejen loketní kost, ale i naštípnuté zápěstí

Brémy – Fotbalový brankář Jaroslav Drobný během reprezentačního srazu utrpěl hned dvě zlomeniny. Vyšetření v Brémách odhalilo, že má brankář Werderu kromě zlomeniny loketní kosti i naštípnutou kost v zápěstí. Mezi tyčemi tak bude chybět několik týdnů.

Jaroslav Drobný
zdroj: EPA autor: Marcus Brandt

Šestatřicetiletý Drobný se zranil na úterním tréninku národního týmu v Praze. Během pár vteřin na něj šlo několik střel a ta poslední mu způsobila zlomeninu. Původní diagnóza byla zlomenina loketní kosti. Ve čtvrtek se s týmem přesunul do Hamburku, odkud zamířil do Brém a tam se dnes podrobil vyšetření, které ukázalo další zranění.

"Ruku má znehybněnou v dlaze. Uvidíme, jak se to bude hojit. Vypadá to, že bude chybět několik týdnů, ale kdo ví. Jaroslav se určitě bude snažit dát dohromady co nejrychleji, aby se mohl znovu postavit do branky," řekl trenér brankářů Werderu Christian Vander.

Po nevydařeném vstupu Brém do sezony se Drobný na poslední čtyři zápasy dostal do základní sestavy a v minulých dvou duelech pomohl týmu ke čtyřem bodům. S reprezentací přijde o sobotní zápas proti Německu na stadionu v Hamburku, kde strávil šest sezon.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články