Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Slavia jedná o návratu velkého jména. Přijde Necid?

Praha - Útočník Tomáš Necid by se mohl po pěti letech vrátit do Slavie. Kmenový hráč CSKA Moskva na podzim hostoval v PAOK Soluň, do Prahy možná taktéž zamíří na hostování. "Ohledně jeho příchodu vedeme jednání. V tuto chvíli ale nic hotovo není, takže je bezpředmětné to jakkoli specifikovat," řekla mluvčí pražského klubu Soňa Nouzáková.

Tomáš Necid
zdroj: Getty Images autor: Dmitry Korotayev

Necid by se měl připojit k týmu v pondělí 6. ledna. "Samozřejmě bychom byli rádi, kdyby se případné posily mohly zapojit do přípravy co nejdříve," uvedla Nouzáková k informaci, kterou přinesl server iDNES.cz.

Kariéru šestadvacetinásobného reprezentanta a slávistického odchovance v posledních letech zbrzdila dvě vážná zranění kolena. CSKA ho v červenci poslal na roční hostování do PAOK, kde však Necid nedostal příliš prostoru. Na podzim zasáhl do 19 soutěžních utkání, ale jen třikrát byl v základní sestavě. Za Soluň vstřelil tři branky.

Slavia by chtěla na jaře zlepšit svou produktivitu. S 12 vstřelenými brankami byla na podzim nejhorší ze všech. "Chceme posilovat záložní i útočnou řadu. Necid v hledáčku vytipovaných posil byl," uvedla Nouzáková. Vršovický klub už v zimě získal z Jablonce záložníky Karla Pitáka s Janem Vošahlíkem.

Zdroj
ČTK, iDNES

Hlavní zprávy

Nejčtenější články