Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Kolem libereckého Keliče krouží AS Řím i Tottenham

Praha - Obránce fotbalového Liberce Renato Kelič se možná v zimním přestupovém období bude ze severu Čech poroučet do Itálie. Zájem o jednadvacetiletého hráče, který do Slovanu přišel na podzim 2008, projevil Janov a AS Řím. Po chorvatském talentu však prahnou i další kluby.

Renato Kelič
zdroj: ČTK

Podle italského serveru Calciomercato se angažováním libereckého kapitána vážně zabývá hlavně římský mančaft, který si vzal nedávno pod patronát český kouč Zdeněk Zeman. "Znám ho od května 2009. Má dobrou pravou nohu, fyzičku. Obecně je dost dravý, má koordinovaný, až elegantní pohyb," tvrdí bývalý skaut Udinese Paulo Greatti.

"Je vidět, že na trávníku hraje osobnost. Na Serii A je připraven," dodává někdejší pozorovatel třetiligového italského Frosinone. O libereckého stopera údajně projevil zájem také britský Tottenham a nizozemský Ajax. Je tedy dost dobře možné, že v zimě z Čech odejde na zkušenou o dům dál.

Kelič zatím v první lize odehrál 68 zápasů, v nichž vstřelil čtyři góly. V minulé sezoně se hráč, jenž nastupuje i za chorvatskou jednadvacítku, radoval s Libercem ze zisku mistrovského titulu.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články