Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Běžkotoulky

Páník zřejmě vsadí na náhradníky. Jsou odpočatí a čekají na šanci, říká

Nic není nemožné. Zlín je před utkáním Evropské ligy na hřišti Šeriffu Tiraspol ve složité situaci. Trenér Bohumil Páník je nicméně připraven dát šanci hráčům širšího kádru. Zároveň však nevzdává šanci na postup, naopak věří, že odpočatí a hladoví hráči týmu pomohou moldavského šampiona porazit.

Bohumil Páník
zdroj: ČTK autor: Glück Dalibor

"Nám se nabízí, abychom dali šanci hráčům širšího kádru, kteří mají velkou motivaci. Jsou odpočatí a čekají na šanci a já věřím, že ji využijí," naznačil Páník před zápasem, že chystá změny.

Víry v postup se Páník nezříká

Hráče inspiruje i úterním utkáním Ligy mistrů mezi Liverpoolem a Sevillou, která ve druhé půli dohnala tříbrankové manko.

Je nám líto, video expirovalo.
Kouč Páník před klíčovým zápasem: Všechno je možné

"Když jsem viděl Liverpool, tak to v poločase vypadalo, že vyhraje 6:0. A nakonec to skončilo 3:3. Jen to ukazuje, že ve fotbale je možné všechno. Jde jen o poctivost a tvrdou práci na hřišti. Já věřím, že hráči budou tvrdě pracovat," dodal Páník.

"Naděje umírá poslední, chceme tu uhrát dobrý výsledek a vyhrát. Když se to povede, tak doma můžeme bojovat proti Lokomotivu o postup," doplnil záložník Josef Hnaníček.

Páník však varuje před soupeřem, který má velmi dobrou formu. "Když jsme si rozebrali minulé utkání Šeriffu v Moskvě, tak byli herně lepší, výbušnější, rychlejší, měli vypadlé balony, lepší organizaci hry, dva výborné hroty, kteří neustále zatěžovali obranu Lokomotivu, a po zásluze tam vyhráli," chválil soupeře.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články