Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Archiv D: 5x trenér

Pekhart si na Plzeň brousí zuby. Jsme na ni dobře připraveni, říká

Poprvé se v pohárech postaví českému soupeři jako hráč zahraničního klubu. Pro útočníka Beer Ševy Tomáše Pekharta bude čtvrteční zápas Evropské ligy v Plzni mimořádný. Osmadvacetiletý fotbalista se těší i na podporu rodiny a přátel.

Tomáš Pekhart
zdroj: ČTK autor: Miroslav Chaloupka

"Hrál jsem tady poslední léta jenom s reprezentací, za zahraniční klub jsem tu nehrál. Ani si nepamatuji, kdy jsem v Plzni hrál naposled v lize. Samozřejmě se těším," řekl Pekhart, který v české lize za Slavii, Spartu ani Jablonec ještě Plzni nedal gól. "Ale zase to neprožívám úplně speciálně. Je to pozitivní spíš pro mou rodinu a okolí, kteří to mají blízko, aby mě viděli," doplnil rodák ze Sušice.

Beer Ševa je ve výhodnější pozici, protože v prvním utkání skupiny G doma porazila Lugano 2:1, naopak Plzeň v Bukurešti podlehla FCSB 0:3. "Měli jsme dobrý vstup, první zápas jsme vyhráli doma, tak by bylo hezké ten výsledek potvrdit. Určitě chceme domů přivézt body," konstatoval Pekhart.

Poslechněte si nový díl Fotbal fokus podcastu:

Věří síle izraelského mistra, přestože Západočeši mají v české lize výbornou formu a po osmi kolech vedou tabulku bez ztráty bodu.

"Samozřejmě Plzeň sleduju, vím, jakou mají sérii zápasů. Máme lidi, kteří zápasy Viktorie viděli, a myslím si, že jsme dobře připraveni," upozornil Pekhart, který za Beer Ševu po letním příchodu z AEK Atény vstřelil tři soutěžní branky.

Je nám líto, video expirovalo.
Plzeň se musí připravit na změnu v obraně, nastoupit může Krmenčík i Kovařík
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články