Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Vůch: Liberec v Baku ukázal, že se s ním musí počítat

Baku - Záložníka Egona Vůcha bolelo, že fotbalisté Liberce v úvodním utkání Evropské ligy na půdě Karabachu přišli o výhru až na konci třetí nastavené minuty a remizovali tak 2:2. Severočeši ale podle něj ukázali, že mohou hrát ve skupině, kde je ještě Fiorentina a PAOK Soluň, o postup.

Fotbalisté Liberce
zdroj: ČTK

"Myslím si, že tady proti Karabachu opravdu nikdo snadno vyhrávat nebude. Dokázali jsme si, že se s námi ve skupině určitě počítat musí. Věřím, že pokud budeme takhle hrát i dál, můžeme klidně bojovat o postup," řekl Vůch.

Jeho celek vstřelil úvodní gól rekordně rychle už po necelých jedenácti sekundách hry. "Celý týden jsme se připravovali na to, že budeme presovat hned od úvodního hvizdu. Po rozehrávce přišla špatná přihrávka, kterou Bary (Baroš) vystihl a po deseti sekundách jsme vedli. Bylo to to nejlepší, co se mohlo stát," konstatoval Vůch.

"Bohužel hned bylo vyrovnáno a soupeř nás začal docela dost přehrávat. Je škoda, že když jsme se dostali docela šťastnou brankou do vedení 2:1, tak potom dostaneme minutu před koncem gól. Před zápasem bychom asi bod všichni brali, ale vzhledem k vývoji spokojení být úplně nemůžeme. Když o výhru přijdeme v poslední minutě, je to zklamání," uvedl Vůch.

Pětadvacetiletý středopolař se podílel na gólu na 2:1, když po jeho střele dorazil míč do sítě Baroš. "Odrazila se tam nějaká vysoká svíce do vzduchu. Folpy (Folprecht) to měl na hlavu, ale já si křikl, protože mi míč šel na nohu. Někdo ještě asi střelu tečoval a já si myslel, že už to bude gól, ale brankář to ještě vyplácl před sebe. Tam naštěstí stál Bary a dokázal to dorazit," popsal Vůch.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Karabach - Liberec
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články