Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Southampton bere Evropskou ligu vážně, získal rekordní posilu

Southampton - Trenér Southamptonu Claude Puel reaguje na nevydařený vstup do sezony Premier League a před vstupem do Evropské ligy posiluje kádr. Z Lille do jihoanglického klubu přestoupil marocký záložník Sofiane Boufal. Puel by do středeční uzávěrky přestupů rád získal ještě další posilu. I proto, že o portugalského stopera a mistra Evropy Josého Fonteho se zajímá Manchester United.

Claude Puel
zdroj: Reuters autor: Matthew Childs

"Los je pro nás vzrušující. Bereme tuto soutěž velmi vážně a chceme uspět a postoupit. Ale důležitá je i Premier League, proto potřebujeme mít široký kádr. Potřebovali bychom ještě jednoho, či dva hráče," řekl Puel.

Vstup do sezony Southamptonu nevyšel, když ze tří zápasů dvakrát remizoval s Watfordem a Sunderlandem a prohrál s Manchesterem United.

"Minulou sezonu jsme měli skvělou a musíme se snažit úroveň udržet. Musíme se rychle chytnout. Zatím to není dobré. Při vší úctě nemůžeme být spokojeni s remízou se Sunderlandem," řekl obránce Virgil van Dijk.

Dvaadvacetiletý Boufal, který vstřelil v minulé sezoně ve Francii jedenáct gólů, se stal nejdražší posilou v historii klubu. "Svatí" za marockého reprezentanta zaplatili Lille 16 milionů liber, tedy víc než půl miliardy korun.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články