Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Juliš přiznal, že gól patou z otočky dal Nikósii náhodou

Nikósie - Fotbalisty Sparty nastartoval za výhrou 3:1 na hřišti APOEL Nikósie svým prvním pohárovým gólem útočník Lukáš Juliš. Povedenou patičkou, která se mu povedla náhodou, se postaral o vyrovnání a přispěl tak k tomu, že letenský celek udržel i v posledním utkání základní skupiny Evropské ligy neporazitelnost.

Je nám líto, video expirovalo.
Ohlasy Lukáše Juliše a Davida Lafaty po utkání APOEL Nikósie - Sparta

Juliš se trefil v 63. minutě, kdy z otočky patou usměrnil přihrávku Martina Frýdka ke vzdálenější tyči a odpověděl na úvodní branku Fernanda Cavenaghiho. "Kluci mi v kabině říkali, ať řeknu, že to takhle trénuju, ale pravda je, že vůbec nevím, jak se mi to povedlo," řekl Juliš.

"V prvním poločase jsem nedal tři čtyři jasný šance a po přestávce jsem dal gól z tohohle... Jsem za to šťastnej," přidal jednadvacetiletý fotbalista, který se neobával, že by Sparta na Kypru prohrála. "Měl jsem šanci já, pak jsme dostali gól a měli jsme další tři šance. Přišlo mi, že jsme byli celý zápas lepší a byla jen otázka času, kdy se prosadíme," uvedl.

Juliš nastoupil v základní sestavě díky tomu, že Sparta si v předstihu zajistila postup do play-off a i díky gólu se dočkal příjemné tečky za rokem, který odstartoval zraněním. "Vzhledem k tomu, že jsem do něj vstoupil zlomeninou lýtkové kosti, pak jsem se rozehrával v juniorce a nebylo to jednoduché, tak je to krásný pocit," prohlásil.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články