Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Liga mistrů UEFA

Nejlevnější vstupenky na Chelsea pro permanentkáře stojí 665 korun

Praha - Pražská Sparta 21. ledna zahájí prodej vstupenek na utkání s Chelsea v první vyřazovací fázi Evropské ligy. Ceny lístků na souboj s úřadujícím vítězem Ligy mistrů se budou pohybovat v rozmezí od 950 do 2500 korun. Permanentkáři se na zápas dostanou již za 665 korun.

Fernando Torres slaví trefu za Chelsea
zdroj: EPA autor: LINDSEY PARNABY

Jako první budou moci vstupenky pořídit majitelé permanentek a členové fanklubu, zbytek lístků půjde do volného prodeje o týden později. Všechny lístky se budou prodávat na jméno. Permanentkáři budou mít na vstupenky slevu 30 až 40 procent, zvýhodněni budou i členové fanklubu, kteří si budou moci lístky zakoupit s desetiprocentní slevou. "Připraveny jsou i další benefity," řekl mluvčí Sparty Ondřej Kasík.

Sparta nabídne vstupenky ve čtyřech cenových relacích. Nejlevnější budou stát 950 korun, pak 1500, 2200 a nakonec 2950 na nejlepší místa na stadionu. Permanentkáři díky své slevě tedy odstupňovaně zaplatí 665, 1050, 1430 a 1770 korun.

Vedení Sparty zatím neurčilo, kolik vstupenek si bude moci pořídit jeden člověk. Jasně ale dává najevo, že přednost budou mít permanentkáři, kterých je asi pět tisíc. "Takže je teoreticky možné, že do volného prodeje už žádné vstupenky nepůjdou. Permanentkáři a členové fanklubu pro nás jsou klíčovou skupinou," uvedl Kasík. Kolik půjde lístků do prodeje, závisí i na tom, o jak velký sektor pro své fanoušky projeví zájem Chelsea. Ve hře jsou varianty pro 1000, 1800 a 2500 anglických příznivců. 

Prodej bude probíhat v zákaznickém centru Generali Areny a v pokladně číslo jedna. Od 28. ledna bude možno vstupenky zakoupit také v prodejně Nike Prague v ulici Na Příkopě a v prodejní síti Ticketportal. Tyto vstupenky však bude nutno vyměnit za vstupenku klasickou. V den utkání už se lístky na zápas nebudou prodávat.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články