Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Portugalci zapomněli Ronalda v Doněcku na letišti

Doněck - Těžké dny má za sebou Cristiano Ronaldo. Nejdřív jeho tým vyřadili v semifinále Eura Španělé, a aby toho nebylo málo, jen o několik hodin později zapomněli Portugalci svého kapitána na doněckém letišti a odletěli do vlasti bez něj. Hvězdný kanonýr si před odletem odskočil koupit něco malého k snědku, a když se vrátil, letadlo s portugalskou reprezentací už bylo pryč. "Neměl jsem si tu housku kupovat," litoval později Ronaldo.

Ronaldo prý v letadle obvykle sedává v přední části, tentokrát si ale pro let Doněck - Lisabon rezervoval místo vzadu. Spoluhráči zřejmě věděli, že nemá sedět v obvyklém křesle, a kapitána proto nepostrádali.

"Letuška se mě zeptala, jestli nechci sedět vzadu. Přestože obvykle sedím v přední části letadla, souhlasil jsem. Pak jsem si šel koupit housku, a oni mezitím odletěli beze mě. Je to nefér," řekl ukrajinským novinářům.

Když Ronaldovu absenci zaznamenal trenér Paulo Bento, bylo už pozdě, protože stroj startoval. Útočník Realu Madrid tak musel v Doněcku strávit několik hodin navíc. "Neměl jsem si tu housku kupovat," konstatoval Ronaldo.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články