Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Během Eura bude předpovídat výsledky prase

Kyjev - Před dvěma lety předpovídala výsledky zápasů na mistrovství světa chobotnice Paul, zvířecího věštce teď bude mít i nadcházející evropský šampionát v Polsku a na Ukrajině. V Kyjevě se o to postará prase s nadpřirozenými schopnostmi. "Jde o jedinečného věštícího vepře, skutečné ukrajinské prase s nadpřirozenými schopnostmi, které zná tajemství fotbalu," uvedli představitelé Kyjeva, kde bude prase po zahájení mistrovství 8. června každý den předpovídat výsledky zápasů.

Prase
zdroj: ČT24

Vepřík má prý o motivaci postaráno, protože v případě nepřesné předpovědi by mohl skončit v některém z tradičních ukrajinských jídel. Módu zvířecích věštců při sportovních akcích odstartovala chobotnice Paul z akvária v Oberhausenu, která při mistrovství světa v roce 2010 přesně určila výsledky sedmi zápasů německé reprezentace na mistrovství světa.

Hlavonožec, jenž před dvěma lety uhynul a dočkal se sochy v nadživotní velikosti, se nemýlil ani v předpovědi finálového zápasu mezi Španělskem a Nizozemskem. Na loňském hokejovém mistrovství na Slovensku věštila výsledky dvouhlavá želva a mýval, v Německu se zase před udílením filmových Oscarů podobně proslavila šilhavá vačice.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články