Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Partizan Bělehrad je v Lize mistrů – po penaltách

Brusel – V nečekané drama se obrátila odveda čtvrtého předkola Ligy mistrů v Bruselu. Domácí Andrlecht si z prvního zápasu proti Partizanu Bělehrad přivezl remízu 2:2. Favorizovaný belgický tým si ale v první půli nechal dát gól a očekával se nečekaný postup Srbů. Po přestávce se ale domácí vzchopili. Sice nejprve dostali druhý gól, potom ale postupně srovnali. Anderlecht dal dokonce i třetí gól, ten však rozhodčí neuznal pro domnělý ofsajd. Protože se po 90 minutách zopakoval výsledek 2:2 a nic na tom nezměnilo ani prodloužení, dospělo utkání až k rozstřelu, ze kterého Partizan postoupil po obzvlášť těsném výsledku 3:2.

Neočekávaně skončilo utkání v Seville. Španělský tým, který v letech 2006 a 2007 vyhrál Pohár UEFA, nečekaně nestačil na portugalskou Bragu a po prohrách 0:1 a 3:4 do Ligy mistrů nepostoupil.

Dál prošly i Hapoel Tel Aviv, který vyřadil rakouského mistra Salcburk, a švýcarská Basilej. Ta si snadno poradila se Šeriffem Tiraspol, když si v odvetě hlídala jednobrankový náskok a při soupeřově závěrečné snaze třemi góly rozhodla. Dvakrát se prosadil kanonýr Frei.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články