Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Ancelottiho tým dal už 12 gólů, kouč se cítí jako u počítačové hry

Londýn – Fotbalový tým Chelsea poslouchá pokyny svého trenéra Carla Ancelottiho tak snadno, jako by ten hrál pouhou počítačovou hru. V obou dosud odehraných kolech obhájce titulu rozstřílel soupeře poměrem 6:0. V případě utkání s Wiganem překonala Chelsea díky tomuto poměru svůj rekord na cizím hřišti. Právě nad Wiganem ovšem v minulé sezoně vyhrála s ještě vyšším skóre, v závěrečném zápasu ročníku zvítězila 8:0.

Carlo Ancelotti
zdroj: ČTK

"Je nemožné si myslet, že dáme šest gólů v každém utkání. Tohle není skutečný fotbal, tohle je spíš fotbal na PlayStationu," prohlásil Ancelotti pro klubový web. "Něco podobného jsem ještě v kariéře nezažil. Nesmí nás to ale ukolébat, nadále se musíme soustředit na další zápasy," dodal.

Ligová příprava přitom ani v nejmenším nenaznačovala, v jaké formě Chelsea vstoupí do sezony. Čtyřikrát v řadě tým prohrál, přišel i o superpohár, který mu uzmul Manchester United. Pochyby o schopnosti obhájit titul ale Chelsea zahnala dvanácti vstřelenými góly ve dvou ligových zápasech.

Podle záložníka Florenta Maloudy žene tým do útoku i vědomí, že angličtí fanoušci považují hru Chelsea za nudnou. "I když jsme skončili před Arsenalem, tak všichni mluví o tom, že on hraje lepší fotbal než my. Nechceme komentovat hru ostatních týmů, ale od doby, kdy k nám přišel trenér Ancelotti, ukazujeme, že hru dokonale kontrolujeme. Vždyť dáváme nejvíce branek a máme nejvíce čistých kont," prohlásil Malouda.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články