Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Olomouc opět nezaváhala, Bohemians srovnali zápas s Budějovicemi

Olomouc – Fotbalisté Olomouce upevnili své postavení druhého týmu ligové tabulky. Brněnská Zbrojovka od nich odjela se třemi inkasovanými góly a bude se muset dál snažit odpoutat se od dna tabulky. Se třemi body zůstává Brno po šesti kolech na posledním místě, na předposlední Ústí nad Labem ztrácí už dva body. Hned čtyři střely skončily v brance v zápasu Bohemians 1905 s českobudějovickými hráči. Hosté v poločase vedli už 2:0, klokani ale po přestávce skóre vyrovnali. Ostravský Baník si potom z Mladé Boleslavi odvezl další porážku a zůstává ve spodní části tabulky.

Boleslavským stačila k vítězství jediná trefa ve 21. minutě. Úřadující vicemistr nedokázal utkání srovnat, kvůli skóre se propadl na 14. místo průběžné tabulky. Má přitom shodný počet bodů jako předposlední Ústí nad Labem.

Příjemné překvapení připravili fotbalisté Bohemians 1905 svým fanouškům ve závěru zápasu s Českými Budějovicemi. Srovnat se přitom podařilo až ve třetí minutě nastavení, kdy dva ze tří téměř už jistých bodů vzal Jihočechům Kaufman.

Brno ve svém boji o zlepšení nelichotivého postavení na chvostu tabulky Olomouci odolávalo až do přestávky. Potom se ale domácí tým rozstřílel, s odstupem pouhé minuty se trefili Hubník a Šultes, později přidal třetí gól ještě Melinho.

Olomouc v letošním ligovém ročníku ještě ani jednou neprohrála, za vedoucí Plzní ale zaostává kvůli vyššímu počtu nerozhodných výsledků. Oba týmy se naopak zbavily závěsu Sparty, která po sobotní prohře s Plzní a po úspěchu Mladé Boleslavi spadla na čtvrté místo.

Konečnou podobu získá šesté kolo první ligy po pondělní dohrávce, na kterou přijede do Teplic Slavia.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články