Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Lecjaks si připsal asistenci i vlastní gól a Anderlecht remizoval

Bělehrad - Český fotbalista Jan Lecjaks sehrál významnou roli v úvodním souboji 4. předkola Ligy mistrů mezi Partizanem Bělehrad a Anderlechtem Brusel. Bývalý obránce Plzně nejprve přihrál na úvodní gól Anderlechtu, o chvíli později si však dal nešťastně vlastní gól a přispěl k tomu, že belgický mistr na srbské půdě jen remizoval 2:2. Anderlecht měl přitom zápas dobře rozehraný. Krátce po změně stran nacentroval Lecjaks a Gillet hlavou otevřel skóre. Bělehrad však rychle otočil i zásluhou Lecjakse. Ten se snažil v 65. minutě odvrátit centr, místo toho poslal míč přesně do šibenice vlastní branky a zařídil Partizanu vedení. Zachránil ho spoluhráč z obrany Júhasz, který už za minutu znovu vyrovnal.

Výhru Anderlechtu mohl zajistit Jan Polák, jeho dalekonosná rána však skončila těsně vedle. V základní sestavě bruselského klubu se objevil i Ondřej Mazuch, na posledních šest minut pak do hry zasáhl také Lukáš Mareček.

Záznam utkání Werder Brémy - Sampdoria Janov sledujte zde

Blízko k postupu mají Brémy, které po prvním duelu vedou nad Sampdorií Janov 3:1 a v odvetě si mohou dovolit i o gól prohrát. Radost jim kazí jen snížení Pazziniho v poslední minutě, a to již v době, kdy Sampdoria hrála o deseti bez vyloučeného Lucchiniho.



Nadějně rozehraný dvojzápas má i Hapoel Tel Aviv. Izraelský tým vyhrál 3:2 v Salcburku a to i zásluhou nigerijského brankáře Vincenta Enyeamy, který se netradičně zapsal mezi střelce, když už po 120 sekundách hry chladnokrevně proměnil pokutový kop a otevřel skóre.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články