Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FIS MČR Horní Mísečky

Kladno si nad Slováckem získalo převahu, hru ale neustála Slavia

Praha - Nedělní 26. kolo první fotbalové ligy přineslo přímý souboj o záchranu mezi Kladnem a Slováckem, ve kterém byly nakonec úspěšnější domácí se skóre 1:0. V dalším zápase se představila Slavia Praha na trávníku Sigmy Olomouc a domácí fotbalisté z vyšší části tabulky si zajistili skóre 3:1. Mladá Boleslav pak prohrála s týmem Teplic 0:1. Další informace přináší server fotbalživě.cz.

Kladenští fotbalisté byli úspěšnější v důležitém utkání o záchranu v první lize, když porazili Slovácko 1:0. Domácí si výhru vysloužili větší aktivitou po celý zápas, zatímco hosté, poprvé pod taktovkou trenéra Miroslava Soukupa, nepůsobili týmem bojujícím o záchranu. Výsledek posunul Kladenské poprvé od čtrnáctého kola na první nesestupové místo, hosté už jsou ale předposlední a jejich situace se hodně komplikuje.

Fotbalisté Olomouce si poradili se Slavií a díky třem gólům ze závěrečných pětadvaceti minut ji porazili 3:1. Mistr nechal před pohárovou odvetou s Jabloncem odpočívat všechny opory, ale poločas přesto vyhrál po první ligové trefě Ivanovského. Sigma však po obrátce přidala a převahu korunovala třemi góly. Dvakrát se trefil střídající Hubník, jednou Šultes, který se devátou trefou dotáhl na spoluhráče Ordoše na druhém místě tabulky střelců.

Také fotbalisté Teplic zůstali po 26. kole první ligy ve hře o mistrovský titul. Dnes dokázali vybojovat tři body na hřišti v Mladé Boleslavi po výhře 1:0 a jsou na čtvrtém místě čtyři body za Spartou. O jejich vítězství rozhodl Štěpán Vachoušek, který v 61. minutě proměnil penaltu za faul na Mahmutoviče.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články