Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Mancini připustil návrat do Itálie, mohl by vést Juventus

Manchester - Kouč fotbalistů Manchesteru City Roberto Mancini připustil, že po sezoně je připraven vrátit se do Itálie. Podle spekulací tamních médií o něj usiluje trápící se Juventus, který se po prohře s Udine propadl z příček zajišťujících evropské poháry. Podle britského listu Daily Mail zahrnuje smlouva bývalého kouče Interu Milán klauzuli, podle které může v létě manchesterský klub opustit.

"Jsem připravený vrátit se, jestliže se taková příležitost naskytne," řekl Mancini. "Jak blízko jsem Itálii, to nevím. Fotbal je v tomhle zvláštní, raději nechci hledět příliš dopředu, ale dříve nebo později se vrátím," dodal.

Angažmá v Turíně by si uměl představit. "Juve je pořád Juve. I když procházejí složitým obdobím, mluvíme o klubu s obrovskou historií a prestiží," prohlásil pětačtyřicetiletý kouč.

Mancini v prosinci nahradil na lavičce Manchesteru City Marka Hughese a s týmem se mu podařilo vystoupat až na současnou čtvrtou příčku v Premier League, o níž bojuje především s londýnským Tottenhamem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články