Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Jablonec se dotáhl na čelo tabluky, Boleslav vyhrála potřetí za sebou

Praha - Fotbalisté Jablonce po dvou ligových zápasech bez výhry zabrali, v duelu 23. kola porazili Olomouc 3:1 a opět se dotáhli na čelo tabulky. Vedoucí Spartě se minimálně do pondělí přiblížili na rozdíl dvou bodů. Severočeši dnes sice prohrávali po Petrově brance z 28. minuty, ale ještě do poločasu otočili skóre Jarolím s Eliášem a v závěru přidal třetí gól Haurdič. Jablonec porazil Sigmu potřetí za sebou. Další informace nabízí server fotbalživě.cz.

Branka obránce Kaliny tři minuty před koncem zajistila fotbalistům Mladé Boleslavi v Brně vítězství 3:2. Brňané tak nezlomili domácí neúspěchy s tímto soupeřem, se kterým ani na třetí pokus nezískali bod. Rozhodující gól inkasovali Brňané v oslabení, posledních sedm minut dohrávali bez vyloučeného Dostálka.

Fotbalisté Liberce po dvou výhrách nad favorizovanými týmy Slavií a Jabloncem tentokrát vyšli střelecky naprázdno a na půdě Slovácka uhráli bezbrankovou remízu. Slovan měl více ze hry, ale nedokázal se prosadit přes domácí obranu. Slovácko nenavázalo na předchozí aktivní výkony a horko těžko uhájilo alespoň bod.

Výsledky:

FK Baumit Jablonec - Sigma Olomouc 3:1 (2:1) 
Branky: 37. Jarolím, 41. Eliáš, 86. Haurdič - 28. Petr. Rozhodčí: Paták - Pospíšil, Dobrovolný. ŽK: Dreksa, Komárek (oba Olomouc). Diváci: 2735.

1. FC Brno - FK Mladá Boleslav 2:3 (1:2) 
Branky: 34. Kalabiška, 59. Rabušic - 25. a 38. Sedláček, 87. Kalina. Rozhodčí: Franěk - Filípek, Jiřík. ŽK: Křeček, Rabušic, Dostálek - Mendy,Táborský, Rolko. ČK: 83. Dostálek. Diváci: 2410.

1. FC Slovácko - FC Slovan Liberec 0:0 
Rozhodčí: Matějek - Mencl, Koval. ŽK: Dočkal, Dejmek, Gecov, Smetana, Kelič, Nezmar - Nestorovski, Košút, Abrahám. Diváci: 5220.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články