Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Výkonný výbor ČMFS mimořádnou valnou hromadu zatím nesvolá

Praha - Mimořádná valná hromada Českomoravského fotbalového svazu se zatím neuskuteční. Výkonný výbor, který dnes jednal o jejím svolání kvůli vnitřním sporům ve svazové odvolací a revizní komisi, dospěl k závěru, že se situaci pokusí vyřešit jednáním předsedy svazu Ivana Haška se všemi členy komise. Schůzka se chystá na 6. dubna.

V pětičlenné komisi, která byla zvolena na loňské valné hromadě ČMFS, panují již delší dobu napjaté vztahy, které ochromují její fungování. Někteří členové se dokonce pokusili odvolat předsedu komise Ondřeje Lněničku, pak se objevily spekulace o rezignaci člena komise Radka Dvořáka. Výkonný výbor dnes konstatoval, že Dvořák zůstává členem komise.

V minulém týdnu šéfové fotbalu uvedli, že jediným řešením je svolání mimořádné valné hromady, která jako jediná může měnit složení komise. Dnes se rozhodli pro další kolo jednání se členy komise.

V dalším bodu programu výkonný výbor schválil kandidaturu Ivana Haška jako zástupce fotbalu ve výkonném výboru ČSTV, jehož volební valná hromada se sejde 17. dubna.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články