Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Sparta porazila Brno a bodově odskočila Teplicím

Praha - Hladkou výhrou 3:0 nad Brnem se fotbalisté pražské Sparty po 22. kole první ligy osamostatnili v čele ligy, když využili remízové zaváhání konkurenčních Teplic, před kterými nyní mají dvoubodový náskok. Sparťané porazili Brno díky dvěma zásahům Kucky a jedné trefě Kadlece a v nejvyšší soutěži natáhli šňůru neporazitelnosti už na 25 zápasů. Brno naopak na Letné poprvé v jarní části ztratilo body po předchozích pěti výhrách. V prvním dnešním zápase porazili fotbalisté Liberce 4:2 Jablonec. Další podrobnosti ze zápasů 22. kola Gambrinus ligy najdete na fotbalživě.cz.

Fotbalisté Slovanu Liberec už zřejmě zažehnali jarní krizi a po nevydařeném startu už podruhé za sebou zdolali favorita. Po čtvrteční výhře na Slavii dnes zvítězili v derby nad Jabloncem 4:2 a zastavili tak jeho útok na čelo tabulky. V prvním poločase se za domácí trefili Nezmar, Dočkal a Kerič, za hosty ještě udržoval kontakt dvěma góly Lafata. Vlastní branka Zábojníka hned po přestávce však definitivně rozhodla o tom, že tři body zůstanou v Liberci.

Fotbalisté Příbrami porazili Bohemians Praha 3:2 a po čtyřech měsících se znovu dočkali tří bodů. Pod první jarní výhru středočeského celku se gólově podepsali kapitán Huňa, Pleško a Šmejkal, hosté stihli za nepříznivého stavu 0:3 pouze snížit zásluhou Jeslínka a Ibeho.

Reportáž z utkání Bohemians 1905 - Teplice sledujte nafotbalživě.cz

Teplice připravil o výhru v Ďolíčku vlastní gól

Přesná střela Václava Ondřejky v 62. minutě zápasu zajistila fotbalistům Slovácka vítězství nad Českými Budějovicemi 1:0. Hosté za celý zápas vážněji neohrozili brankáře Filipka a v tabulce klesli na 14. místo, když je přeskočil právě jejich dnešní přemožitel.

Fotbalisté Teplic ztratili kontakt s vedoucí Spartou. V dnešním utkání remizovali 1:1 na půdě Bohemians 1905, i když měli zápas nadějně rozehraný a od 36. minuty vedli po gólu Vondráška. Ve druhém poločase však domácí z minima šancí vytěžili vyrovnání, k němuž přispěl nešťastnou tečí teplický stoper Rosa.

Kladenští dali na jaře poprvé dva góly, ale na body to v zápase s Olomoucí stejně nestačilo. Poslední tým tabulky po divoké přestřelce ve druhém poločase prohrál 2:3. Sigma tak přerušila černou sérii ve vzájemných zápasech s Kladnem, s nímž čtyřikrát po sobě vyšla naprázdno. O góly vítězů se podělili Šultes, Schulmeister a Rossi, za domácí se trefili Procházka a Holub.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články