Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Česko - Arménie

Zápas Příbram - Boleslav byl kvůli počasí odložen

Příbram - Dnešní utkání 18. kola první fotbalové ligy mezi Příbramí a Mladou Boleslaví bylo kvůli nezpůsobilému terénu a pokračujícímu vytrvalému sněžení odloženo. Oba kluby se předběžně dohodly, že duel odehrají v náhradním termínu ve středu 14. dubna.

Příbramský trávník má sice od léta nové vyhřívání, ale noční přívaly sněhu nemohl zvládnout. Nepomohlo ani nasazení přibližně sedmdesátičlenné úklidové čety. Přes noc napadlo 25 až 30 centimetrů sněhu a stále sněží.

Krátce po poledni obhlédl situaci hlavní sudí zápasu Jiří Adam, který rozhodl o odložení. Prohlídky trávníku se vedle příbramských zástupců zúčastnil také sportovní ředitel Mladé Boleslavi Zdeněk Kudela. "Pro fotbal je to jenom dobře. Teď je sice kolem nuly, ale brzy ráno bylo minus šest a v čase utkání, v půl sedmé večer, by to bylo podobné. Přišlo by pár lidí, to se nebavím o tom, že všude kolem je plno sněhu a auta by neměla kde parkovat," uvedl příbramský sekretář Petr Soucha.

Je nám líto, video expirovalo.
Zápas Příbram - Boleslav byl kvůli počasí odložen

Kluby se předběžně domluvily na náhradním termínu v polovině dubna, momentálně se čeká jen na souhlas mladoboleslavského trenéra Karla Stannera. "Je to náhradní termín daný svazem. Jim to vyhovuje, nám taky," dodal Soucha.

Zdroj
ČTK, ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články