Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Liga mistrů UEFA

Brno se rozloučilo s Tipsport ligou vítězstvím

Brno - Fotbalisté Brna porazili v Tipsport lize Slovácko 2:1, přesto obhájci prvenství vypadli už v základní skupině. O výsledku rozhodl vlastní gól Randy. Skóre otevřel po Marečkově kolmici už v 6. minutě Rabušic. Po čtvrt hodině hry si na Švancarův centr naběhl Tomáš Abrahám, který vyrovnal. Po změně stran Dostálek založil společně s Doškem akci, která vedla k rozhodující brance.

Po Dostálkově střele se snažil míč ještě ukopnout Randa, ale poslal ho do vlastní sítě. Vyrovnání měl na kopačce dvacet minut před koncem Fujerik, jenž sice přehodil vybíhajícího brankáře Doležala, ale trefil pouze břevno.

Vyzkoušeli jsme si hlavně hráče, vysvětlil Mazura

"Vázla nám kombinace v zadních řadách, neboť jsme nastoupili s novou obrannou čtveřicí. Před rozehrávkou dávali zadáci z obavy před zkažením míče přednost dlouhým nákopům, kterým chyběla přesnost," posteskl si trenér Brňanů Miroslav Beránek. 

Slovácko vyšlo z turnaje bodově zcela naprázdno. "Zaměřili jsme se hlavně na zkoušení nových hráčů. Špatná bilance nás mrzí, doplatili jsme na špatnou koncovku," uvedl trenér Slovácka Josef Mazura.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články