Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Kalivoda se stal kmenovým hráčem Teplic, Kopic míří do Slavie

Praha - Fotbalový záložník David Kalivoda se stal kmenovým hráčem Teplic, kde už během podzimní části fotbalové ligy hostoval z Brna. Teplice na sedmadvacetiletého středopolaře uplatnily opci a Kalivoda se Severočechy podepsal tříletou smlouvu. Také Slavia Praha dostane nejspíš posilu. Už brzy se s ní začne připravovat fotbalový obránce Milan Kopic. Od nizozemského klubu SC Heerenveen, kde má platnou smlouvu, dostal svolení k odchodu, protože se v něm neprosadil do základní sestavy.

Kalivoda přišel do Teplic z Brna loni v září a v novém působišti stihl odehrát devět zápasů a vstřelit dvě branky. Odchovanec Ledče nad Sázavou si vyzkoušel nejvyšší soutěž mimo Slavie a Brna také v Blšanech, celkem nastoupil ke 124 zápasům a dal 15 gólů.

Než se Kopic zapojí do přípravy mistrovského celku, musí podle tiskového mluvčího Ondřeje Zlámala nejdříve projít zátěžovými a zdravotními testy. Čtyřiadvacetiletý fotbalista dosud v české nejvyšší soutěži odehrál v barvách Jihlavy a Mladé Boleslavi 45 zápasů a vstřelil dvě branky.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články