Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Rosický zachránil Arsenalu remízu s Evertonem

Londýn - Záložník Tomáš Rosický gólem ve druhé minutě nastavení zachránil Arsenalu remízu 2:2 v duelu 21. kola anglické ligy s Evertonem. Devětadvacetiletý český fotbalista gólem oslavil novou smlouvu, kterou s klubem podepsal v pondělí. Arsenal v utkání prohrával od 12. minuty po gólu Leona Osmana, díky Brazilci Denilsonovi však ještě do přestávky vyrovnal. Podruhé poslal Everton do vedení devět minut před koncem Steven Pienaar. Bod za remízu ale nakonec domácím zajistil Rosický, který přišel na hřiště v 65. minutě za Aarona Ramseyho.

V dresu Evertonu si odbyl premiéru Landon Donovan, který v týmu během pauzy zámořské MLS hostuje z Los Angeles Galaxy. Americký reprezentant odehrál 68 minut.

Také druhé dnešní utkání skončilo nerozhodně. Nováček z Birminghamu hrál 1:1 s úřadujícím mistrem Manchesterem United a prodloužil tak svou ligovou neporazitelnost na dvanáct zápasů, čímž stanovil nový klubový rekord. Do vedení domácí poslal krátce před přestávkou Cameron Jerome, hosté vyrovnali v 64. minutě díky vlastnímu gólu Scotta Danna. United se v případě výhry mohli posunout do čela tabulky. Po remíze mají na druhém místě 44 bodů a na vedoucí Chelsea ztrácejí jeden bod, londýnský klub má však o zápas méně. Arsenal je třetí o dva body za United.

Původně se dnes měly hrát ještě zápasy Hull - Chelsea, Burnley - Stoke, Fulham - Portsmouth, Sunderland - Bolton a Wigan - Aston Villa, všechny však byly kvůli sněhu a mrazu odloženy.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články