Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Studio Time Out

Příbram přečkala ostravský nápor a jde do jarního čtvrtfinále

Ostrava - Fotbalisté Příbrami uhráli v odvetě 4. kola Ondrášovka Cupu v Ostravě bezgólovou remízu a po domácím vítězství 2:0 postoupili do jarního čtvrtfinále. Baník měl po celé utkání výraznou územní převahu, vyložených šancí už méně. Nejblíž gólu byl Kraut, který v první půli trefil břevno. Z dvougólového deficitu dnes mohl Baník rychle umazat jednu branku. Zeher se po kolmici za obranu už v šesté minutě ocitl sám před Krbečkem, ale ten jeho ránu levačkou zlikvidoval. Další informace nabízí server fotbalživě.cz.

Pak se domácí složitě prokousávali přehuštěným středem. Z vytrvalého, ovšem jen platonického náporu vzešla po půlhodině Krautova nadějná hlavička, kterou zastavilo břevno.

Bez odpočívajícího špílmachra Lukeše chyběl převaze Baníku moment překvapení. Příbram po obrátce bez vážnějších problémů uchránila pokutové území před neúčelnou kombinací soupeře. 

Domácí to v závěru nejvíce zkoušeli z dálky. I když hlavně rány Tchuře a Ličky nadělaly Krbečkovi spoustu nepříjemností, příbramská branka zůstala pro Slezany zakletá. Obrovskou šancí spálil pět minut před koncem ještě Mičola, a Ostrava tak v poháru skončila.

VIDEO:

Repotáž z utkání Ostrava - Příbram sledujte zde

Zdroj
ČTK, ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články