Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Ronaldo dal gól i ve čtvrtém utkání za Real a je rekordmanem

Madrid - Nejdražší fotbalista historie Cristiano Ronaldo zlomil další rekord. Portugalský reprezentant skóroval po svém příchodu do Realu Madrid i ve svém čtvrtém utkání ve španělské lize, což se před ním žádnému hráči nepovedlo. Nejlepší fotbalista světa za loňský rok se v zápase na hřišti Villarrealu prosadil už po dvou minutách hry. Z levé strany prošel na hranici velkého vápna před branku a přesnou střelou k tyči překonal gólmana.

Ronaldo tak vstřelil už pátý gól v soutěži a dotáhl se na nejlepšího střelce španělské ligy Lionela Messiho z Barcelony, kterému stačily k pěti zásahům tři zápasy. Zároveň srovnal krok s další hvězdou katalánského celku Zlatanem Ibrahimovičem, jenž v dosavadních čtyřech utkáních rovněž dal pokaždé gól.

Vítězství Realu zpečetil v 73. minutě z penalty Brazilec Kaká, jenž dal svůj první ligový gól po letním přestupu z AC Milán. Villarreal, který je stále bez výhry, soupeři usnadnil cestu za třemi body. Už ve 33. minutě totiž obdržel za faul na Kaká druhou žlutou kartu Gonzalo Rodriguez a byl vyloučen.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články