Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Bayern potřetí za sebou v lize vyhrál

Mnichov - Fotbalisté Bayernu Mnichov porazili v bavorském derby Norimberk na své půdě 2:1 a potřetí za sebou v lize zvítězili. Domácí poslal v 6. kole do vedení v 55. minutě chorvatský útočník Olič, za hosty snížil o dvacet minut později střídající forvard Choupo-Moting. Tři body zajistila svěřencům trenéra Van Gaala přesná hlavička belgického stopera Van Buytena z 82. minuty. Stuttgartu se v úvodu domácí soutěže dál nedaří a tentokrát doma podlehl Kolínu nad Rýnem 0:2. Bronzový tým minulého ročníku už čtyři utkání čeká na výhru. Kolín se jí dočkal poprvé v sezoně.

Miroslav Klose
zdroj: ČTK autor: ČTK

Ani na třetí pokus nedokázali na domácím stadionu zvítězit fotbalisté Hannoveru, kteří tentokrát s Dortmundem remizovali 1:1. Úvodní branku vstřelil na konci úvodní části hostující turecký středopolař Sahin, domácí vyrovnali krátce po přestávce zásluhou útočníka Konana. Další branku nepřidal ani hannoverský Jiří Štajner, který odešel ze hřiště v 78. minutě.

Potřetí za sebou zvítězili i fotbalisté Hoffenheimu, kteří porazili Mönchengladbach na soupeřově hřišti vysoko 4:2 díky třem brankám v posledních pěti minutách.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články