Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Viktorie Žižkov vyhrála v druhé lize ve Zlíně

Zlín - Fotbalistům Zlína nevyšlo letošní loučení se stadionem Letná, na kterém se v pátek začne s budováním vyhřívaného trávníku. V předehrávce 7. kola druhé ligy totiž prohráli Kalodovou brankou z úvodu druhé půle s Viktorií Žižkov 0:1. V oboustranně nesourodé první půli sice domácí měli šance, avšak Žůrek při dvou brankových příležitostech nemířil přesně a podobně si počínal i mladý Novák. Ve vápně se kličkou zbavil protihráče, ale tváří v tvář Bartalskému mířil nad břevno. Na druhé straně se musel při Kalodově šanci činit Kořínek, jenž v závěru první půle zlikvidoval i nebezpečné střely Hromka a Koukala.

Rozuzlení duelu mužstev, která na jaře opustila nejvyšší domácí soutěž, přišlo v 57. minutě. Po přímém kopu nezvládl stoper Zbožínek souboj s urostlým žižkovským útočníkem Kalodem a ten se štěstím dopravil míč do opuštěné brány. 

Od té chvíle sice Zlínští přidali, začali hrát na tři útočníky, nicméně kromě rány střídajícího Poznara nic nevymysleli. Zákrok na Šmahaje rozhodčí neposoudil jako penaltový, a tak si Pražané po bojovném výkonu odvezli ze Zlína všechny tři body.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články